EYE TOUR NOG LEUKER EN GROTER

Helaas heeft ook de EYE Tour i.v.m. het Covid19 virus de tour moeten afbreken. Maar het positieve was wel dat de EYE tour vanaf de start succesvol was en de doelstelling sneller werd bereikt dan waar op was gehoopt. Belangrijkste doel is de squashsport in zijn algemeen promoten. Dat willen bewerkstelligen door kwalitatieve toernooien waar sportieve strijd wordt geleverd in een gezellige ambiance. Een toernooi moet een leuke ervaring zijn voor de deelnemer en een toegevoegde waarde hebben voor het centrum. Daarnaast wordt er ieder toernooi afgesloten met een representatieve prijsuitreiking waarin spectaculair uitgepakt wordt met interessante sport- en geldprijzen. Er volgt altijd een uitgebreide toernooiverslaglegging, leuke foto’s op de toernooisite en berichtgeving naar de media. En niet te vergeten de extra’s zoals gratis attenties en de interessante verloting na afloop. Bij een groot aantal toernooien zal er ook een professioneel toernooi (PSA) worden georganiseerd.  Kortom, met de EYE tour willen we de echte squashliefhebbers weer bedienen.

Nog terugkijkend op afgelopen seizoen; bijna alle toernooien tikte bijna de 100 deelnemers aan. Zelfs de dames categorieën waren weer in trek en dat is de afgelopen jaren niet meer het geval geweest. Deelname van aansprekende (internationale) kampioenen bij de PSA toernooien. En alle categorieën waren representatief voor het niveau van de deelnemers.

EYE TOUR KALENDER & INFO

De data zijn bekend en te vinden op de squashbond kalender www.squash.nl. Eind juli gaan we de locaties bekend maken op www.eyetour.nl.  Er komen negen toernooien waarvan maar liefst zes met PSA status. We starten op 3 oktober met het reguliere toernooi. Het PSA toernooi zal op 2 oktober van start gaan.

DARE TO BE THERE

Namens EYE TOUR TEAM,

Thony Schwab